Mona Lærum Kalender 2019

kr 182,00

4.83 av 5

Mona Lærum formidler i sine bilder mye av den varme og nærhet vi savner i vårt hektisk, moderne samfunn. Kalenderen innholder 12 koselige motiver i flotte farger!

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Dette er kalenderen du vil savne på veggen når året er omme. Mona Lærum Kalender kjøper folk år etter år!

Mona Lærum formidler i sine bilder mye av den varme og nærhet vi savner i vårt hektisk, moderne samfunn. Mona Lærum kalender innholder 12 koselige motiver i flotte farger!

Klikk her for å se hele kalenderen (PDF åpner seg i eget vindu)


Omtaler (12)

12 reviews for Mona Lærum Kalender 2019


 1. 5 av 5

  :

  Denne kalenderen er så fin. Illustrasjonene til Mona Lærum er fantastiske! Anbefales

 2. 5 av 5

  :

  Jeg var ekstra tidlig ute denne gangen! Jeg er klar for 2014 :):) Jeg fikk den i posten 2 dager etter jeg bestilte den!

 3. 5 av 5

  :

  Jeg er så glad i disse kalenderene! Så fint forsidebilde dere har valgt i år :D

 4. 5 av 5

  :

  Takk for at dere fremdeles gir ut denne kalenderen. Den ble borte fra bokhandleren min for noen år siden og da ble jeg trist……. Og nå har jeg endelig funnet den igjen! Jeg hadde litt trøbbel med å betale siden jeg aldri har handlet på nett før, men en hyggelig dame fra Rødskog Art hjalp meg. Kjempe fornøyd med ny kalender!!!!

 5. 5 av 5

  :

  Fast plass på kjøkkenet! Jeg har alle utgavene samlet i en boks på loftet.

 6. :

  Jeg er også blitt «avhengig» av disse kalenderne. Men er ltt skuffet over at de samme bildene går igjen år etter år. Ønsker meg nye for hvert år. Er det noen grunn til at det ikke lages så mage nye tegninger?
  Og¨så dumt at de er vanskelig å få tak i i bokhandler.

 7. :

  Den koseligste kalenderen som finnes????

 8. :

  Den fineste og koseligste kalenderen som finnes?? Mitt lille barnebarn på 3 år kommenterer de fine tegningene hver måned? Jeg har forsøkt å bestille på nett og på telefon årets kalender, men jeg er usikker på om det har gått bra. Jeg ønsker å kjøpe en kalender fra 2017.På forhånd takk!

 9. :

  Den fineste og koseligste kalenderen som finnes! Jeg skrev i fjor om mitt barnebarn som nå har blitt 4 år. Han ser på kalenderen og kommenterer stadig. «Der er jeg og der er du farmor, der er farfar også.» Det er så trivelig. Håper at bestillingen kommer fram. Jeg ønsker 1 kalender for 2018. På forhånd takk!

 10. 4 av 5

  :

  Jeg er også blitt «avhengig» av disse kalenderne. Men er ltt skuffet over at de samme bildene går igjen år etter år. Ønsker meg nye for hvert år. Er det noen grunn til at det ikke lages så mage nye tegninger?
  Og¨så dumt at de er vanskelig å få tak i i bokhandler.

 11. :

  Kalenderne til Mona er helt fantastiske! Koselige motiver som man blir glad i. Vårt yngste barnebarn på 5 liker bildene så godt.

 12. :

  Hei!er det mulighet for å bestille Mona lærum kalender for 2019?

Skriv en omtale