Julepakketilbud

kr 629,00 kr 499,00

Vårt julepakketilbud består av Julens minnebok – Slekt følger slekters gang  og Mona Lærum kalender 2018. Vi pakker inn gaven i julepapir for deg og legger med julekort.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Vårt julepakketilbud består av vår bestselger Julens minnebok – Slekt følger slekters gang  og Mona Lærum kalender 2018.

Julegave til de ansatte?
Vi pakker inn boken og kalenderen i julepapir og legger med et julekort som du kan fylle ut. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive på kortet så er julegaven til de ansatte i boks! Husk: vi spanderer frakten dersom du kjøper for mer enn 1000 kr.

 

Julens minnebok – Slekt følger slekters gang

Julens minnebok er ment som et familiealbum og bruksbok du kan ta frem år etter år. Boken går over 25 år slik at dine barnebarn og oldebarn engang i fremtiden kan lese hvordan dere feiret julen i vår tid.

Bruk den som gjestebok. Lim inn bilder fra julemiddagene, fortell hva du serverte, hvem du tilbrakte julehelgen sammen med, hvordan været var og dine hyggeligste juleminner.

Julens minnebok er en bok til både hygge og nytte. En bok å bli glad i – og bli glad av. Den er også en nyttig bruksbok som hjelper deg huske hvem du skal skrive julekort til, hvordan du tilbereder julematen, hva du ga i julegaver og mye, mye mer.

For jul er tradisjoner, og tradisjonene skaper du selv. Sørg for at de ikke går tapt i tidens løp.

Illustert av Mona Lærum.

Se bilder av boken og bla i vår bokfremviser her:
www.rodskog-art.no/butikk/julens-minnebok

 

Mona Lærum Kalender 2018

Dette er kalenderen du vil savne på veggen når året er omme. Mona Lærum Kalender kjøper folk år etter år!

Mona Lærum formidler i sine bilder mye av den varme og nærhet vi savner i vårt hektisk, moderne samfunn. Mona Lærum kalender innholder 12 koselige motiver i flotte farger!

Se bilder av kalenderen og bla i vår kalenderfremviser her:
Mona Lærum kalender 2018


Omtaler (0)

Omtaler


Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Julepakketilbud”