Julens minnebok – Slekt følger slekters gang

kr 498,00

5.00 av 5

Julens minnebok er ment som et familiealbum og bruksbok du kan ta frem år etter år. Bruk den som gjestebok. Lim inn bilder fra julemiddagene, fortell hva du serverte, hvem du tilbrakte julehelgen sammen med, hvordan været var og dine hyggeligste juleminner.

Ta en titt på den i vår bokfremvisning som du finner nedenfor.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Julens minnebok er ment som et familiealbum og bruksbok du kan ta frem år etter år. Boken går over 25 år slik at dine barnebarn og oldebarn engang i fremtiden kan lese hvordan dere feiret julen i vår tid.

Bruk den som gjestebok. Lim inn bilder fra julemiddagene, fortell hva du serverte, hvem du tilbrakte julehelgen sammen med, hvordan været var og dine hyggeligste juleminner.

Julens minnebok er en bok til både hygge og nytte. En bok å bli glad i – og bli glad av. Den er også en nyttig bruksbok som hjelper deg huske hvem du skal skrive julekort til, hvordan du tilbereder julematen, hva du ga i julegaver og mye, mye mer.

For jul er tradisjoner, og tradisjonene skaper du selv. Sørg for at de ikke går tapt i tidens løp.

Illustert av Mona Lærum.

 

 

Bokfremvisning Julens minnebok


Omtaler (18)

18 reviews for Julens minnebok – Slekt følger slekters gang


 1. 5 av 5

  :

  Ei fantastisk bok som jeg er veldig glad i.Kjøpte den til vår første jul med barn for 14 år siden, og det er mange gode minner mellom to permer. Bruker den flittig gjennom hele desmber med å skrive hva vi gjør av juleforberedelser. Skal kjøpe den til jula 2013 til mitt gudbarn som venter sitt første barn i løpet av 2013.Anbefaler den til alle som liker «minnebøker»

 2. 5 av 5

  :

  Jeg går ikke en jul uten å skrive i denne boken og mimre tilbake. Jeg har hatt mye glede av denne boken og anbefaler den til alle andre som vil ta vare på de gode juleminnene.

 3. 5 av 5

  :

  Elsker denne boken :):) Anbefales på det sterkeste!

 4. 5 av 5

  :

  En utrolig flott bok :) Begynte å skrive i den julen 1998 og bruker den hvert år, ser tilbake og «mimrer» hver jul. Har notert tradisjonelle oppskrifter som er viktige for meg og min familie. Jeg er veldig glad i denne boken :)

 5. 5 av 5

  :

  Denne boken synes jeg var veldig flott!

 6. 5 av 5

  :

  Fikk den i posten to dager etter jeg bestilte den! Julen er reddet :)

 7. 5 av 5

  :

  Har skrevet i juleboka 14 år på rad, og det er alltid en fryd å ta den frem og se i den, og starte å skrive i den fra 1 desember, hvert år. En nydelig minnebok- med masse herlige minner. Vi tar vare på fine til og fra kort, koselige ting vi kan lime inn, avisoverskrifter , f.eks om været i julehøytiden og evnt annet som kan samles inne i boka.. Gjestene får ikke dra før de har skrevet en hilsen ;O) og det har blitt en «vane».. Har gitt boka i gave til flere venner og familie. Anbefales virkelig!!!
  http://www.bortne-mathisen.com/diverse/foto/julens-minnebok

 8. 5 av 5

  :

  Tusen takk for kjapp levering og denne fine boken :)

 9. 5 av 5

  :

  Så fin film. Jeg bare måtte ha den :) Gleder meg til jeg får den i posten!

 10. 5 av 5

  :

  Fikk boka i 2008 og koser meg hver jul med å skrive ned minner og setter inn noen bilder, starter 1des og skriver litt om hver dag. Fint å gi videre til neste generasjon, må nok få meg ei til så sønnene mine får ei hver. Å så er der jo noen fantastisk flotte tegninger. Mona Lærum er fantastisk.

 11. 5 av 5

  :

  Boka er kjempebra den har hatt den noen år så der er det mange minner inni nå hilser fra familie å venner. Noen ord om dagen idag fra 1 des. Til 31 des. Kjempefornøyd har kjøpt en til for å ha når den første er godt fylt ut. Artig for etterkommerne å ha.

 12. 5 av 5

  :

  Har selv ei sånn bok som ligger på et bord i stua hele desembermåneden. I år blir det fjortende året jeg skal skrive i den,og hver jul blar jeg litt i boka og mimrer litt. Har kjøpt 4 bøker i julegave i år, men skulle gjerne hatt flere å gi bort :)

 13. 5 av 5

  :

  Dette er ei bok du blir glad i. Julens historiebok for min del. Jeg har hatt mi bok siden 1999. like spennende å ta den fram hvert år. dette er boka du må ha og du blir kjempe glad i den.

 14. 5 av 5

  :

  Julestemningen er på topp da denne tas frem 1 desember :) :)

 15. 5 av 5

  :

  Tror det er den 15.julen jeg skal skrive om i år .
  På to sv sidene limer jeg inn bilder fra årets julefeiring. Gleder meg over boken hvert år :)

 16. :

  En av de viktigste bøkene vi har. Samler minner og benyttes som gavebok til barn og barnebarn

 17. :

  Har kjøpt flere, fine bøker :-)

 18. 5 av 5

  :

  En bok jeg er VELDIG glad i :) Notert og limt bilder siden 1998, har nå kjøpt ny bok liggende klar til nåværende er utskrevet. Min datter har også kjøpt sin egen :)

Skriv en omtale