Julens minnebok og Barnas julebok

kr 896,00 kr 598,00

Kjøp Julens minnebok og Barnas julebok i et samlet tilbud.

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Julens minnebok – Slekt følger slekters gang

Julens minnebok er ment som et familiealbum og bruksbok du kan ta frem år etter år. Boken går over 25 år slik at dine barnebarn og oldebarn engang i fremtiden kan lese hvordan dere feiret julen i vår tid.

Bruk den som gjestebok. Lim inn bilder fra julemiddagene, fortell hva du serverte, hvem du tilbrakte julehelgen sammen med, hvordan været var og dine hyggeligste juleminner.

Julens minnebok er en bok til både hygge og nytte. En bok å bli glad i – og bli glad av. Den er også en nyttig bruksbok som hjelper deg huske hvem du skal skrive julekort til, hvordan du tilbereder julematen, hva du ga i julegaver og mye, mye mer.

For jul er tradisjoner, og tradisjonene skaper du selv. Sørg for at de ikke går tapt i tidens løp.

Illustert av Mona Lærum.

 

Se bilder av boken og bla i vår bokfremviser her:
www.rodskog-art.no/butikk/julens-minnebok

 

Barnas julebok

I vår familie har høytlesing fra Barnas julebok vært en tradisjon i adventstiden. Første søndag i advent henter vi adventstaken og Barnas julebok. Adventslyset blir tent og så leser vi om: «Fru julenissen som sier: «Å gidameg, å gidameg, det lille rådyret som ønsket seg juletre, den ulydige teddybjørnen og alle de andre koselige fortellingene.

Julen er for de fleste av oss forbundet med tradisjoner og nostalgi, hyggelige minner fra egen barndom som vi ønsker å gi videre til våre barn. I en hektisk førjulstid er det godt å skape stunder av samhørighet og varme.

Ta deg tid til en adventsstund og la Barnas julebok bli en del av familiens tradisjoner. På den måten vil du gi barna dine gode minner fra en hyggelig førjulstid.

Illustrert av Richard Scarry.

Se bilder av boken og bla i vår bokfremviser her:
 www.rodskog-art.no/butikk/barnas-julebok


Omtaler (0)

Omtaler


Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Julens minnebok og Barnas julebok”